Yuniku 3D Szemüveg

Egyedi vagy! Csakúgy, mint Yuniku szemüveged.

Egyedi arcformával, arcvonásokkal és érzelmekkel. Fejezd ki önmagad! Tedd egyedivé stílusod! Ünnepeld meg a Yuniku-val, hogy egyedi vagy!

Miért válaszd a Yuniku-t?

A Yuniku jelentése japánul: egyedi.

A világ első 3D-s tervezésű, tökéletesen személyre szabott szemüvege. A 3D technológiával készülő személyre szabott Yuniku szemüveg teljes mértékben arcformádnak és vizuális igényeidnek megfelelően kerül legyártásra.

Keretcentrikus helyett látáscentrikus megközelítés

A hagyományos szemüvegek csak egy bizonyos mértékig személyre szabhatók, mivel a keret és annak illeszkedése adott, és a lencseparamétereknek ehhez kell igazodniuk, ami negatívan befolyásolhatja a látásunkat.

A Yuniku teljes mértékben az te látásodat helyezi a középpontba. E 3D-s tervezésű szemüveg létrehozásakor figyelembe vesszük az egyedi vizuális igényeidnek megfelelő optimális paramétereket, és azok függvényében, 3D nyomtatással készítjük el a szemüvegkeretet. Először élvezheted az egyedülálló optikai precizitást, stílus- és illeszkedésbeli kompromisszumok nélkül!

Hogyan jön létre a 3D nyomtatású szemüveg?

Arcszkennelés során rögzítésre kerülnek az arcvonásbeli adottságaid. Ez biztosítja, hogy a keret tökéletesen illeszkedjen a te arcodhoz, és lehetővé teszi a legideálisabb kerettípus kiválasztását is.

A Yuniku alkalmazás használatával összegyűjtjük a te vizuális és életstílusbeli igényeiddel kapcsolatos adatokat, amelyeket figyelembe veszünk a megfelelő látómezők kikalkulálásakor.

A következő lépésben ki kell választanod a megfelelő modellt a meglévő keretkollekcióból. Kiválaszthatod a te stílusodhoz tökéletesen illő keretformát, színt és mintázatot.

A Yuniku a Hoya prémiumkategóriás szemüveglencséivel kapható. Kiválaszthatod az igényeidnek leginkább megfelelő lencsetípust (alapanyag, színezés, felületkezelés).

A folyamat során meg is tekintheted magad a képernyőn az egyedi tervezésű Yuniku szemüvegedben.

A megrendelés elküldése után, 3D nyomtatással készítjük el a keretet. A lecsiszolt lencsék keretbe illesztését követően kézhez kapod a tökéletesen személyre szabott Yuniku szemüveged.

Tökéletes illeszkedés

Rugalmas anyag

Környezettudatos megoldás